Diensten

Z!nt heeft als motto: Van binnenuit mooier.

Van binnenuit omdat organisaties en medewerkers met hulp van een intern mediator zelf mogelijkheden ontdekken om conflicten op te lossen. Mooier omdat mediation leidt tot betere gesprekken en minder ruzies. Met deze gedachte heeft Z!nt verschillende producten ontwikkeld. 

Interne mediation

Conflicten op de werkvloer kunnen onnodig escaleren. Het leidt tot stress en een nare werksfeer. Ik kan als interne mediator in de organisatie in deze gevallen hulp bieden. Net als de vertrouwenspersoon ben ik makkelijk bereikbaar en kan ik vroeg ingeschakeld worden. Ik daag medewerkers in gesprekken uit om niet alleen naar de ander te wijzen maar ook naar zichzelf te kijken.

Juridisch adviseur

Ik adviseer overheden over uiteenlopende onderwerpen zoals regelgeving, mandaat, subsidies, privacy, gemeenschappelijke regelingen en andere publiek- en privaatrechtelijke kwesties. Mijn adviezen zijn bondig en in duidelijke taal.

Informele aanpak

Burgers willen op een eerlijke en respectvolle manier behandeld en goed geïnformeerd worden. De informele aanpak bij klacht- en bezwaarprocedures biedt hier een oplossing voor. Z!nt helpt overheidsorganisaties met de implementatie van deze aanpak.
 

Contact

Benieuwd naar wat Z!nt voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.

06 18 39 68 03

Stuur een bericht