Diensten

Z!nt heeft als motto: Van binnenuit mooier.

Van binnenuit omdat organisaties en medewerkers met hulp van een intern mediator zelf mogelijkheden ontdekken om conflicten op te lossen. Mooier omdat mediation leidt tot betere gesprekken en minder ruzies. Met deze gedachte heeft Z!nt verschillende producten ontwikkeld. 

Interne mediation

Mediation is belangrijk om een conflict op te lossen. Waarom de gang naar de rechter afwachten terwijl je weet dat de rechter eerst naar een oplossing gaat zoeken? Grijp daarom eerder in, zet een interne mediator in je organisatie. De kans op succes is groot en het scheelt in kosten.

Maatwerkcursus

Deze cursus bereidt organisaties voor op  1 januari 2020 als de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren in werking treedt.  Vakbonden en de VNG hebben afgesproken dat conflicten zo vroeg mogelijk opgelost moeten worden met een goed gesprek, bemiddeling of mediation.

Implementatietraject

Een informele aanpak bij de behandeling van bezwaarschriften is vaak succesvol. Zint help organisaties met de implementatie van deze aanpak. Voor deze manier van werken is een andere houding nodig. En daarbij kan Z!nt helpen!
 

Contact

Benieuwd naar wat Z!nt voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.

06 18 39 68 03

Stuur een bericht