Over Z!nt

De afgelopen 25 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij de gemeente Vlaardingen. Ik was senior juridisch adviseur en vanaf 2010 ook intern mediator. Als mediator kreeg ik meer oog voor het in een vroeg stadium oplossen van een conflict. Ik leerde ook meer over menselijke interacties en hoe conflicten ontstaan. Dat maakte dat ik taken ging ambiëren waarbij ik mijn juridische kennis en mijn ervaringen als mediator kan combineren. Zo heb ik in Vlaardingen de informele aanpak van bezwaarschriften geïmplementeerd, coördineerde ik de juridische advisering door de juristen van drie gemeenten aan participatiebedrijf Stroomopwaarts MVS en was ik klachtencoördinator/behandelaar. In 2019 heb ik voor Vlaardingen de nieuwe geschillenregeling voor medewerkers opgesteld. Ik ben er trots op dat Vlaardingen ervoor gekozen heeft om interne mediation in deze regeling op te nemen.

Mijn enthousiasme voor (interne) mediation breng ik naar buiten door interviews met interne mediators op Linkedin en op deze website te plaatsen. 

Uiteindelijk hebben mijn goede ervaringen in Vlaardingen en mijn enthousiasme voor mediation ervoor gezorgd dat ik mijn kennis en ervaring verder wil verspreiden. Vanaf 1 juni 2020 richt ik me met Z!nt (van Zeben Interne mediation) op opdrachten waarbij ik mijn juridische kennis en mijn mediationvaardigheden kan combineren.  Ik heb hiervoor drie producten gemaakt.

Met plezier kom ik over mijn goede ervaringen vertellen, neem contact met me op!

Lid van:

 Logo NMvlogo mediatorsfederatie

Dina Helia van Zeben

Heb je vragen, twijfel dan niet en neem contact met me op.