#hakken in het zand?

Z!nt biedt professionele interventie bij geschillen

Er speelt een conflict tussen twee partijen binnen jouw organisatie. Conflicten zijn er om opgelost te worden. Maar hoe? Want wat je ziet, zijn twee mensen die lijnrecht tegenover elkaar staan met de hakken in het zand.

Jouw organisatie houdt van constructieve oplossingen, als het even kan zonder advocaten en rechters. En dus kom je uit bij mediation, een goede eerste stap.

Maar wat heeft jouw organisatie eigenlijk zelf aan capaciteit in huis? Wie heeft er oog voor mens en procedure en is in staat een pittig proces aan te sturen? Heeft bijvoorbeeld de hr-adviseur of één van de juristen wel oren naar een job als deze? Dat zou weleens een geweldige win-winsituatie kunnen opleveren.

Wat doet Z!nt?

Die ene enthousiaste medewerker met de juiste achtergrond coacht Z!nt in zijn weg naar MfN geregistreerde mediator, zodat hij of zij aan de slag kan bij interne conflicten. Naast deze intensieve begeleiding zorgt Z!nt ervoor dat mediation bekend wordt en echt verankerd raakt binnen jullie organisatie.

Geen geschikte kandidaat voorhanden? Dan zorgt Z!nt voor de inzet van conflictsupport zodat medewerkers met een conflict toch binnen de organisatie terechtkunnen bij een onafhankelijk persoon die neutraal is en – niet onbelangrijk – heel benaderbaar.

Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden!

Om 2020 extra goed van start te gaan, krijgen de eerste drie aanmeldingen een gratis inspiratiedag van Z!nt aangeboden in januari, met keuze uit: een boeiende voorlichtingsdag waarbij Z!nt binnen jullie organisatie komt vertellen over conflictbemiddeling of: een workshop conflictvaardigheden met praktische tips en effectieve mediationtechnieken.

Hoe mooi is het wanneer het lukt een conflict binnen de organisatie op te lossen? Weten of conflictsupport ook werkt voor jouw organisatie? Neem direct contact op met Z!nt.

Contact

Benieuwd naar wat Z!nt voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.

06 18 39 68 03

Stuur een bericht